Тежко: Кристиан Атсу все още не е намерен, издирва се под развалините


Тежко: Кристиан Атсу все още не е намерен, издирва се под развалините
Снимка: Getty Images

3366 0

Неприятни за футбола новини дойдоха от Турция. Информацията е, че играчът на Хатайспор - Кристиан Атсу, на практика не е открит и не е спасен, а все още се намира под развалините. След разрушителното земетресение продължава да е в неизвестност и спортният директор на клуба Танер Савут.

"Моля, не пишете, че са оцелели, без да сте сигурни, че са оцелели. Хората имат семейства, надежди, скърби и болки, които се увеличават", каза във вчерашния ден треньорът на Хатайспор Волкан Демирел пред вестник "Хюриет".

"Все още няма новини за Атсу и Танер Савут. Не бих казал това, ако бяха в болницата. Преживяваме много трудни времена", допълни Демирел.

"Когато чухме информацията, че Атсу е бил откаран в болница, отидохме да го търсим, но той не беше там. В момента и за съжаление изглежда, че Савут и Атсу не са открити", поясни лекарят на турския клуб Гурбей Кахвечи. Междувременно, турски треньор загина при тежкия трус. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички