Сузанита роди дете от рекордьор на България и качи ВИДЕО от момента


Сузанита роди дете от рекордьор на България и качи ВИДЕО от момента
Снимка: Instagram

28956 0

Щастливи новини за рекордьора на България в хвърлянето на копие Марк Славов, който стана баща. Неговата приятелка Сузан Орган Мурат, позната още като Сузанита, го дари с момченце. Тя роди в болница в Пловдив, а размерите на новороденото са 3,6 кг и 50 см.

Марк заяви пред списание "Атлетика" непосредствено след раждането на първия си син: "Много съм щастлив и празнувам. Бях неотлъчно до моята приятелка по време на цялата бременност и преживях всичко. Не съм оставил атлетиката и сега се подготвям отново при Кольо Нешев.".

Той добави още, че живее и тренира в Пловдив, където се е преместил и Кольо Нешев. "При него постигнах националния рекорд и мисля, че мога да достигна добра форма. Целта ми остава една - участие на олимпийските игри. През февруари контузих лошо рамото си, но сега вече се възстановявам. Планът ни с Кольо е да започнем състезания през лятото" - допълни още той.

Славов сподели снимка от събитието в личния си профил във Facebook, където написа: "Добре дошъл на този свят, Матиас! Думите няма да стигнат да изразя всичко това което чувствам. Искам да ти благодаря скъпа моя, че ме дари с най-прекрасното момченце. Обичам ви и двамата с цялото си сърце и нищо на света не е по-ценно за мен. Благодаря на целия екип в болница “АГ Селена”. Благодаря ти Господи за всичко!".

Сузанита пък използва личния си профил в Instagram, за да качи снимки и ВИДЕА, направени непосредствено след раждането. Можете да ги видите по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички