Странно, но факт: Съпругата на Мане дори не е чувала за Джорджина Родригес


Странно, но факт: Съпругата на Мане дори не е чувала за Джорджина Родригес
Снимка: gettyimages.com

5238 0

Съпругара на Садио Мане Айша Тамба призна, че никога не е чувала за партньорката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес. Айша наскоро се омъжи за бившата звезда на Ливърпул.

Съпругата на Мане не е чувала за жената на Роналдо

Съществува голяма вероятност Айша да се пресече с приятелката на Роналдо, тъй като новият ѝ съпруг е съотборник на петкратния носител на "Златната топка" в Ал Насър. Жената до Мане обаче призна, че не е запозната с личния живот на Роналдо. "Не знам коя е тя и не следя никакви социални медии", обясни тя.

Съпругата на Мане не е чувала за Джорджина

Родригес е виждана на редица мачове на Ал Насър и скоро може да бъде забелязана на трибуните заедно с Айша. Дали съпругата на Мане ще последва стъпките на половинката на Роналдо и ще облече фланелката на саудитската отбор - скоро ще се разбере.

18-годишната Айша се омъжи за бившия нападател на Ливърпул и Байерн Мюнхен Мане на ислямска уредена брачна церемония в Кеур Масар, близо до Дакар, Сенегал, на 7 януари. Двамата имат значителната разлика във възрастта, като Айша наруши мълчанието си и обясни какво очаква от новия си живот.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички