Стоичков представя новата си интригуваща книга пред НДК


Стоичков представя новата си интригуваща книга пред НДК

2439 0

Христо Стоичков ще представи лично новата си книга "Как да печелим във футбола: 88 съвета от номер 8" в сряда, 14 юни от 12.00 ч. пред НДК - между Билетния център и Моста на влюбените, съобщават издателите от "Книгомания".

Той не само ще раздава автографи, но и ще демонстрира с топка как работят неговите правила пред публиката.

Очаква се сред гостите да има и други прочути спортисти.

"Голяма част от тези правила използвах по време на богатата ми кариера като играч. Те ми помогнаха да спечеля толкова много победи, титли и призове, включително "Златната топка". Тези малки хитринки бяха част от "моите тайни" сред арсенала от оръжия, с които успявах и стигах до победата. Те ми даваха предимство или накланяха везните към мен, когато нещата са били "на кантар". Други преоткрих като треньор, после и като тв анализатор, тъй като футболът е много бързо развиваща се игра, която изисква постоянно усъвършенстване и съобразяване с най-новите тенденции", казва във въведението Стоичков за своите 88 правила.

Той добавя, че те имат три основни цели - да създадат максимални предпоставки за сполука, да намалят грешките на отбора до абсолютния възможен минимум, да принуждават съперника да греши и да се чувства объркан.

Изданието, с илюстрации на Христо Тренев, е под редакцията на спортните журналисти Владимир Памуков и Тодор Шабански. Авторът посвещава книгата си "на един от най-великите в историята на футбола - покойния вече Йохан Кройф".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички