Спрягана за любовница на Роналдо започна да продава снимки, за да купи футболен клуб


Спрягана за любовница на Роналдо започна да продава снимки, за да купи футболен клуб
Снимка: Getty Images

3898 0

Моделът на Playboy Даниела Чавес, която преди време обяви, че е е имала отношения с Кристиано Роналдо по време на връзката му с Ирина Шейк, стартира страница в платформата OnlyFans. Чрез този си ход тя ще печели пари, докато насреща ще споделя разсъблечени кадри.

32-годишнията чилийка има за цел да си набави необходимите средства за закупуването на любимия футболен клуб от елита в родината ѝ – О’Хигинс. Дамата е голяма фенка на отбора и твърди, че вече е събрала 4,2 милиона паунда, за да изпълни мечтата си, а именно - да стане собственик на клуба.

Русокосата красавица се е появявала на челната страница на списание Playboy три пъти. След като стана известна, тя разви огромен брой фенове в социалните медии, като може да се похвали с 16,6 милиона последователи в Instagram.

В платформата OnlyFans чилийката таксува желаещите с по 16 паунда на месец. Срещу сумата те получават абонамент за специално съдържание.

"Разбрах, че О‘Хигинс се продава и започнах кампания за набиране на близо 20 милиона долара. Ето защо създадох този акаунт с повече съдържание на Playboy, така че феновете да могат да помогнат за набирането на средставата", заяви Чавес пред чилийското радио ADN.

Тя обеща "VIP подаръци" за феновете, които разпространяват информацията за нейния профил в OnlyFans в социалните медии.

Вижте последните информации около бъдещето на футболната легенда!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички