Снимките на Роналдо и Меси с Марадона сред най-популярните публикации в Instagram за 2020 г.


Снимките на Роналдо и Меси с Марадона сред най-популярните публикации в Instagram за 2020 г.
Снимка: Getty Images/Guliver

3955 0

Анализатори на социалната мрежа Instagram съставиха списък с десетте най-популярни публикации за 2020 г., получили най-много харесвания, според "Билборд".

Първото място заема футболистът Кристиано Роналдо. Постът му по повод смъртта на легендарния нападател Диего Марадона, който почина миналия ноември, събра 19,7 милиона харесвания.

Втората най-популярна публикация през миналата година е публикувана на официалната страница на актьора Чадуик Боузман, с която се обявява смъртта му от рак на 43-годишна възраст. Тя е събрала 19,1 милиона харесвания.

Лионел Меси също е в челната тройка. Капитанът на испанския клуб Барселона също като Кристиано Роналдо публикува снимка в памет на Диего Марадона. Тя получи 16,4 милиона харесвания.

В десетте най-популярни публикации попадна и телевизионната звезда Кайли Дженър. Нейната миловидна снимка, на която рапърът Травис Скот се появява заедно с дъщеря им Сторми, е събрала 16 милиона харесвания.Петото място заема баскетболистът Леброн Джеймс. Постът му, в който той почете паметта на легендарния баскетболист Коби Брайънт, беше оценен от 15,4 милиона потребители.Наскоро също така стана ясно, че Роналдо е личността с най-много последователи в Instagram.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички