СНИМКА: Кока-кола провали Португалия и Роналдо, но спаси Швейцария и Джака


СНИМКА: Кока-кола провали Португалия и Роналдо, но спаси Швейцария и Джака
Снимка: Getty Images

9277 0

Звездата на Швейцария Гранит Джака беше обявен за играч на мача срещу Франция в осминафиналите на Европейското по футбол 2020. Той игра стабилно в тежкия двубой, който класира "кръстоносците" на 1/4-финал, и прояви отчетливо своите лидерски качества, надъхвайки непрестанно своите съотборници.

Камерите на Евро 2020 уловиха любопитен момент от епизода преди изпълнението на дузпите в края на мача. В ситуацията Джака пие жадно бутилка студена "Coca Cola. Това породи много шеговити коментари в социалните мрежи.

Най-интересни са онези, които сравняват футболиста на Арсенал със звездата на Португалия Кристиано Роналдо. Както е известно, нападателят отвори дебат за и против кока-колата, след като преди своя пресконференция избута от масата поставените пред него бутилки с напитката и постави на тяхно място бутилка с вода. Звездата призова да се пие вода, а не от популярната напитка. Феновете се забавляват, посочвайки, че кока-колата е помогнала на Джака и Швейцария, а лишавайки се от нея, Роналдо и Португалия са се провалили. Капитанът на "мореплавателите" дори беше замерян с бутилка кока-кола. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички