Ще умрете от смях със спортния си хороскоп!


Ще умрете от смях със спортния си хороскоп!
Снимка: Thinkstock

13441 1

Както е известно, милиони, да не кажем милиарди, се интересуват ежедневно какво им вещаят звездите, подреждането на планетите, фазата на Луната и прочие. Накракто казано, всеки ден милиони четат своя хороскоп в очакване на добрата новина.

Затова, решихме и ние да ви предоставим един хороскоп - такъв, който ще покаже на всяка зодия как трябва да се спортува и кой спорт е оптималният за всяка зодия. Но, не се заблуждавайте, няма капка истина в тях, но ще умрете от смях, четейки следващите редове. Ако пък случайно намерите прилика със себе си... не съдим никого!

Овен

Днес започва началото на вашата спортна трансформация, като започвате чудесна програма за упражнения. Утре едва-едва ще отлепите от леглото и ще повръщате здраво, докато си мислите "Защо, по дяволите, си причиних това. Не мога да се мръдна, дори коленете не си стигам". Шоколадите са вашата истинска страст, не се отказвайте от тях.

Телец

Днес вие няма да сте просто атлет, а полов атлет. Време ви е да пробвате от "синьото" хапченце. Всичко е прекрасно, докато кучето ви не намира мястото, където сте скрили вълшебното хапче. Сега то е атлетът вкъщи, а вие... по-добре се барикадирайте.

Близнаци

Вашият спорт е спортното ходене. Правите го с най-близките си Лео и Върго, които са неотлъчно до вас. Често практикувате този спорт и това ви се отразява добре на здравето. Лошото е, че Лео и Върго са вашите далматинци. Май е време да си намерите живот.

Рак

Не ставате за нищо и нито един спорт не ви се отдава. Вие сте срам за спортното общество (и дори не ви трябва хороскоп, защото си го знаете).

Лъв

Имате нужда от душ, но следващото ви къпане е след седмица. Дотогава не се срещайте с хора, като може да разговаряте само по телефона. И, за бока, сменете си кърпата, все пак сте сумист, за Бога!!!

Дева

Плуването е любимият ви спорт. Ще се сдобиете с нов бански, но хората ще ви гледат странно. Цветовете са хубави, материалът е добрът, но е в две части. Идва ни леко особено, като се има предвид че сте... мъж?!

Везни

Днес ще преживеете страха си от летяща със 100км/ч футболна топка. Ще поставите удобния си стол в средата на вратата, Кристиано Роналдо ще бие удар, а от ударите ще ви пази Лилчо Арсов... успех.

Скорпион

Днес е много приключенски ден за вас. Отидете в парка да гоните фрийзби, подгонете хвърчило. Захапете възрастен човек. Про.... опа, чакайте малко. По-добре си стойте вкъщи, освен ако не сте немска овчарка.

Стрелец

Определено няма как да не се оплаквате. Не видават да играете. Казват ви, че не сте достатъчно добри. Казват ви, че смърдите и е време да си ходите. Какво ви пука? Какво разбират шестокласници от футбол. Прегазете колелата им с БМВ-то.

Козирог

Няма смисъл да спортувате, прекалено сте дебел.

Водолей

Няма респект за вас. Били сте звезда на лекоатлетическата писта у Сусурлево. След това сте решили да се пробвате в киното и молите "Ню Бояна Филм" да ви вземат във филм за бивши атлети. Това не става, но ви дават роля - труп номер 3 във четвърти епизод на последния сезон на "Под прикритие". 

Риби

Решавате да предприемете повече рискове в любимия си спорт. Ще си купите по-остри кънки, стоманен стик и огормен шлем. Лошата новина? Вашият спорт е плуването.

За сериозната неща на спорта четете актуалните спортни новини на Sportline.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички