Шокиращо: Рейес е карал с 237 км/ч при трагичната катастрофа


Шокиращо: Рейес е карал с 237 км/ч при трагичната катастрофа
Снимка: Getty Images/Guliver

5865 0

Светът на футбола бе потопен в тъга, след като на първи юни стана ясно, че известният испански футболист Хосе Антонио Рейес загина в автомобила катастрофа. Мнозина от испанските футболисти, и не само, изразиха мъката си от загубата на 35-годишния им колега, а преди финала на Шампионска лига имаше минута мълчание в негова памет.

Скоро след това обаче излязоха смущаващи подробности за обстоятелствата около смъртта на тримата пасажери. Както е известно, с Рейес загинаха и двама негови братовчеди. Оказа се, че футболистът е карал по магистрала А-376 с много висока скорост. Споменават се цифрите 200 км/ч и 237 км/ч при разрешени 120. При това се е спукала една от гумите на автомобила, заради което той е излязъл от пътя и се е запалил.

Появи се информация и че заради високата скорост Рейес и единият му братовчед са загинали на място. Другият е бил откаран в болница с 60% изгаряния, но няколко часа по-късно е починал. Тези подробности накараха бившия вратар на Валенсия Сантяго Канисарес да направи леко скандално изказване в социалните мрежи.

"Шофирането с висока скорост заслужава порицание. В инцидента, освен шофьора, има и други жертви. Рейес не заслужава да го почитат като герой. Но това не значи, че не съжалявам за случилото се. Моля се за душите на загиналите", заяви Канисарес. Припомнете си в този материал какво геройство направи Рейес в края на сезон 2006/07 с фланелката на Реал Мадрид. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички