Шило в торба: Агуеро изуми с поведението си на скамейката срещу Реал Мадрид


Шило в торба: Агуеро изуми с поведението си на скамейката срещу Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

7192 0

След напускането на Лионел Меси мнозина поставиха под съмнение желанието на Серхио Агуеро да играе за Барселона. Тъй като нападателят дойде на "Камп ноу" до голяма степен и за да играе със своя добър приятел и сънародник, след отиването на Меси в ПСЖ се заговори и че Агуеро също иска да напусне каталунците.

Поведението на Кун по време на Ел Класико обаче показа, че в тези твърдения няма никаква истина и че той е мотивиран да носия червено-синята фланелка. Както е известно, през по-голямата част от мача с Реал Мадрид нападателят беше на резервната скамейка, но след влизането си на терена отбеляза дебютния си гол за Барселона.

Една камера упорито следеше поведението на Агуеро на скамейката. Излъчените кадри показват как на него му е трудно да стои неподвижен. Нападателят съпреживяваше случващото се на терена, не остави на мира Серхи Роберто, а в един момент започна да пее клубния химн. А ето как Агуеро коментра слуховете, че е искал да си тръгне заедно с Меси. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички