Сексбомба опита да прегази бивш футболист на Реал и ПСЖ


Сексбомба опита да прегази бивш футболист на Реал и ПСЖ
Снимка: Getty Images

4084 0

Отвратителна новина дойде от Испания в последните 24 часа. Тя гласи, че нападателят на Лас Палмас Хесе Родригес е пострадал след нападение от приятелката си и майка на сина му Аура Руис. Както съобщават редица медии в Испания, сексбомбата е опитала да прегази футболиста, след като са се скарали.

Инцидентът се е случил след концерт, на който скандалната двойка е присъствала. Според очевидци бившият футболист на Реал Мадрид е с наранен крак, а видеа в социалните мрежи показват човек, който видимо е с пострадал крак и е носен от близки, за който се твърди, че е Родригес.

Руис отрече обвиненията, макар да потвърди, че се е карала с любимия си. "Няма да отрека, че е имало спор. Да, имаше. Но няма да призная, че съм прегазила партньора си. Никога не бих искала да го прегазя. Не бих го направила с бащата на детето ми", заяви горещата брюнетка, цитирана от "Marca".

Хесе Родригес започна кариерата си в Реал, а през 2016 г. премина в ПСЖ. През сезон 2021/22 нападателят записа 9 мача за Лас Палмас, в които вкара 3 гола и направи 4 асистенции. А ето с какъв друг скандал станаха известни Хесе и Аура наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички