Сако от Арда удари руснаците по болно място: Кот д'Ивоар ще бие националния ви отбор


Сако от Арда удари руснаците по болно място: Кот д'Ивоар ще бие националния ви отбор
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1319 0

Едно от новите попълнения на Ростов - дошлият от българския Арда - Умар Сако, подразни руснаците с изказване. Той бе запитан кой ще победи, ако отборът на неговата родина - Кот д'Ивоар, се срещне на терена с националния отбор на Русия.

Изказването, което руснаците няма да харесат

"Кот д'Ивоар, най-вероятно, би победил Русия. Дали нивото на футбола у нас е по-високо? Не. Нашите играчи, състезаващи се за националния отбор, играят в топ клубовете на Европа", обясни централният защитник, цитиран от "РБ Спорт".

Но се поправи при въпрос за новия си треньор

Футболистът, който ще играе в Русия под наем от Арда, бе запитан и дали наставникът на Ростов би могъл да работи в Испания. Тук Сако вече говори по-внимателно.

И думите, които новият му треньор ще одобри

"Да, той има потенциал. В Какви клубове? В Атлетико (Мадрид), Атлетик (Билбао) или например Барселона. Защо не? Всичко е възможно във футбола. На кой европейски треньор прилича Карпин? На Шави, струва ми се, че имат общи черти", бяха думите му. А ето какво каза Карпин при въпрос не са ли слаби играчите в Първа лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички