С едно изречение за Тръмп баскетболист взриви социалните мрежи (СНИМКА)


С едно изречение за Тръмп баскетболист взриви социалните мрежи (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

2314 0

Избирането на Доналд Тръмп за президент е може би най-коментиранатат тема в историята на социалните мрежи. Мнозина виждат положителна промяна в САЩ, още повече са тези, които изпаднаха в паника, но всички задължително коментират.

Светът на спорта не остана по-назад, но в САЩ един от новобранците в НБА обра всички овации. Това е Джоел Ембийд, който направи впечатляващ коментар, обвързан с неговия отбор.

Филаделфия 76 е най-слабият отбор в най-силното първенство, като предприе стратегията "потъване", за да се добере до най-добрите млади играчи в баскетбола. Бившият генерален мениджър на тима Сам Хинки постоянно говореше как феновете трябва да се "Вярва на процеса", докато "сиксърс" падаха на поразия, за да бъдат възможно най-нагоре в драфта.

Сега Ембийд използва точно тези думи на генералния мениджър, за да изкаже възмущението си от това, че Америка потъва като държава.

"Еми, добре. Америка потъва и всички просто трябва да вярваме на процеса", написа Ембийд, който вече има над 30 хиляди споделяния.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички