Руска журналистка: Марадона опита да ме изнасили, полицията го покри!


Руска журналистка: Марадона опита да ме изнасили, полицията го покри!

2521 0

В Русия все още на дневен ред е скандал с участието на футболната легенда Диего Марадона, макар аржентинецът вече да си замина от страната. Руската журналистка Екатерина Надолска се оплака, че Дон Диего се е домогвал сексуално до нея, когато се е опитала да вземе интервю от него.

"Диего говори лошо английски, разказва рускинята. - Но аз все пак се договорих с него за интервю. Той каза: "Да, но тук не е много удобно". Освен това съм малко уморен. Да отидем в стаята ми". Марадона затвори вратата. И след това.... Не искам да навлизам в подробности. Болно ми е и противно да си спомням това".

"Първоначално си мислех, че той е особен. Но след това той започна да се държи нагло. Дръпна ми роклята. Когато осъзна, че се съпротивлявам, се появи неадекватна реакция. Нереална агресия. Започна да крещи, да хвърля предмети. Казват, че в този момент е трябвало да си тръгна. Но, знаете ли, заговори гордостта. Започнах да хвърлям неща по него в отговор. И казах, че ще извикам полицията. Тук се случи нещо странно", продължава разказът.

"Когато чу думата "полиция", веднага звънна на някого. Много бързо при нас дойде плешив и здрав човек. Неговата охрана. Още по-агресивен. Ако Марадона просто викаше, този изглеждаше като убиец. Започна да ми крещи, да ме разтърсва. Задърпа ми чантата.След това двамата с Марадона започнаха да ми хвърлят пари - 500 евро. Охранителят извика: "Какво искаш, боклук". На своя език Марадона също ме обиждаше. Аз им хвърлих парите обратно. След това изпаднах в ступор", жали се журналистката.

"Просто седнах на леглото и казах, че няма да си тръгна, докато не дойде полиция. И започнах да набирам номера. Марадона грабна от ръцете ми айфона и го хвърли на пода. Телефонът се разпадна на две части. Посочи ме с ръка като куче. "Изгони я!" И легна. Все едно спи. В този момент охраната, видимо, осъзна, че е по-добре да не ме докосва. Извика руските служби за сигурност. Дойдоха бандити - двама или трима. И ме измъкнаха в коридора. Аз звъннах на полицията, но те не повярваха и се изплашиха. Полицията все пак дойде. В участъка прекарах седем минути", продължава Надолска.

"Чух, че звънна някой. Както ми казаха, началникът на полицията в Петербург. И той изкрещя в телефона: Ах, тази кучка. Нека да млъкне!"Написах обяснение - какво е направил той. Без интимности. Заведоха ме в следствения комитет. Там сътрудниците казаха, че ако не искам да разпалвам скандал, е по-добре да не предявявам претенции. Нещо повече: препоръчаха ми да не предприемам нищо. Намекнаха, че могат да възникнат проблеми".

"Аз помислих и проумях, че този конфликт може да изостри ситуацията със Световното първенство. Не искам да създавам впечатление, че ние, руснаците, сме агресивно настроени към Аржентина. Да, един аржентинец постъпи животински. Но това е само един човек", разяснява рускинята.

"Само приятелите ме попитаха как се чувствам. Останалите? "Ах, ти, кучко, решила си да спечелиш пари, "к*рва журналистическа", "уличница, как не те е срам". Такива неща ми пишат моите сънародници във "ВКонтакте". Смятат, че си правя пиар, за да изкарам пари. "Кравата е решила да измъкне пари от Марадона", завършва Надолска.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички