Роналдо бяга от сватба с Ирина


Роналдо бяга от сватба с Ирина

2768 0

Кристиано Роналдо няма намерение да се ожени за дългогодишната си приятелка - руския модел Ирина Шейк. Това заяви самият футболист в интервю за португалската телевизия TVI.

"Все още съм млад и не съм готов за такава стъпка. Бракът е сериозно нещо, но просто сега не е моментът. Някой ден може и да стане. Важното е, че се разбирам отлично с Ирина," заяви суперзвездата на Реал (М).

За първи път той говори и за майката на детето си.

"Искам да се сложи край на спекулациите и ще ви кажа, че майката на детето ми е португалка. Няма обаче да ви кажа нейното име. Трябва да се уважава личния живот на всеки човек. Синът ми учи английски, испански и португалски език. Той е нормално дете, което обича бокса, колите и футбола," коментира Кристиано Роналдо, който разкри и любопитна подробност, свързана с майка му.

"Майка ми написа книга, която вече излезе на пазара, а аз се гордея с нея. Да, пише, че е мислила да направи аборт, когато е била бременна с мен. Това е така, знам го и не съм изненадан. Аз имам прекрасни отношения с нея. Тя искаше с тази книга да покаже на света всичко, което е преживяла," каза още Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички