Ромпетрол България подкрепя Българската Федерация по вдигане на тежести


Ромпетрол България подкрепя Българската Федерация по вдигане на тежести
Снимка: Ромпетрол

1453 0

Ромпетрол България ще подкрепя българските спортисти във вдигане на тежести, за да насърчи развитието и високите им постижения. Марката Ромпетрол, собственост на KMG International, традиционно подпомага вдигането на тежести, като си партнира с Федерациите в страните, в които Групата развива дейността си.

„Ромпетрол България ще подкрепя усилията на българските атлети за чист спорт и честна игра и ще ги насърчава да се развиват и да показват пълния си потенциал. Пожелаваме им да постигат още по-големи успехи и ще бъдем до тях по пътя.“, каза г-н Жанибек Нугертаев, Генерален Мениджър на Ромпетрол България ЕАД.

„Българската федерация по вдигане на тежести е горда да си партнира с Ромпетрол България. Тази помощ ще помогне на нашите спортисти да се стремят към още по-високи постижения“, каза г-н Неделчо Колев, Президент на Българската федерация по вдигане на тежести.

KMG International традиционно подкрепя Федерациите по вдигане на тежести в Румъния, Грузия и Казахстан. От месец май 2017 г. Изпълнителният директор на KMG International и Президент на Казахстанската федерация по вдигане на тежести, г-н Жанат Тусупбеков, бе избран за Вице-президент и Президент на Маркетинг комисията на Международната федерация по вдигане на тежести.

За Ромпетрол България ЕАД

Ромпетрол България е част от KMG International Group, един от най-големите брандове с произход Румъния, с място сред супербрандовете в Европа. С около 6 000 служители в 11 държави, KMG International е собственост на националната петролна и газова компания на Казахстан – KazMunayGas. В Румъния KMG International притежава една от най-големите и най-модерни рафинерии в Черноморския регион – Петромидия Наводари, с капацитет на рафиниране от 5 милиона суровина годишно. KMG International притежава и рафинерията Вега в Плоещ – производител на специални разтворители и единственият производител в страната на N-хексан, битум, полимери.

Мрежата на Групата включва над 1 000 точки на продажба в Румъния, Молдова, Грузия и България, както и във Франция и Испания чрез веригата Dyneff – партньорство с китайската компания CEFC China Energy Limited 51% / 49%.

Ромпетрол България ЕАД има активна мрежа от 54 бензиностанции в цялата страна. Дружеството продава на клиенти в България качествени горива по европейски стандарти, произведени в рафинерия Петромидия. Компанията се стреми към активно развитие през следващите години, включително разширяване на мрежата и постоянно подобряване на качеството на обслужване.  

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички