Разстреляха бивш футболен национал на ЮАР

Бившият футболен национал на Южна Африка Марк Бачелор бе застрелян в своя автомобил, недалеч от дома си в Йоханесбург от двама мъже на мотоциклети, съобщават медиите в страната. Бачелор, който игра за местните Орландо Пайрътс и Кайзер Чийфс, е починал на място след произведени седем изстрела. Свидетел на случката е станал неговият градинар, който е останал невредим.

От местната полиция потвърдиха за трагедията, но все още не знаят кои са нападателите и какви са били техните мотиви. "Той е застрелян от двама души на мотоциклети, но вещите и парите му са останали непокътнати. Все още разследваме инцидента и изясняваме мотивите за това убийство", заявиха органите на реда.

Семейна трагедия за Зидан, почина един от братята му

Преди няколко дни на Зинедин Зидан му се наложи да напусне лагера на Реал Мадрид, а причината за това е изключително тъжна.Един петимата му братя...

Бачелор бе свидетел по делото на параолимпийския лекоатлет Оскар Писториус по време на процеса срещу него за убийството на годеницата му през 2013 г. По време на заседанията по делото Бачелор често е в половината на залата, в която седи семейството на убитата. След едно от тях Писториус го заплашва, че ще му счупи краката.

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!