Разследват бразилски национал за изнасилване на 18-годишна


Разследват бразилски национал за изнасилване на 18-годишна
Снимка: Getty Images / Guliver

3143 0

Бразилският национал Робиньо е заподозрян за групово изнасилване, съобщи италианският всекидневник "Кориере дела сера". Инцидентът е станал миналата година в Милано. Според информациите, жертвата е бразилка на 18. Нападателят ще трябва да отговаря по обвинение за изнасилване на младата му сънародничка, като случката се е разиграла през януари 2013 година. Бразилецът е имал подобна проява и през 2009-а в Манчестър, а сега е със същото обвинение, само че за групово изнасилване.

Според публикациите, ситуацията е аналогична, като жертвата е 18-годишна бразилка. Младата жена се е запознала с нападателя в ресторант, където той е бил със съпругата си и петима приятели. 18-годишната девойка очевидно е привлякла вниманието и Робиньо е изпратил жена си до вкъщи, а след това се е върнал с приятелите си за среща с момичето. Ситуацията обаче е станала доста опасна и се е трансформирала в групово изнасилване, поне според жалбата на жената, която е била пусната шест месеца след инцидента.

Италианската прокуратура е настоявала за арест на футболиста, но съдията е отклонил това искане, тъй като Робиньо досега е нямал криминални прояви, освен това в момента не се намира в Италия, само правата му принадлежат на Милан. В момента той играе в бразилския Сантос под наем. Подобен случай с подозрения за изнасилване с негово участие имаше и през 2009 г., когато Робиньо носеше фланелката на Манчестър Сити. Тогава нападателят бе оправдан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички