Разкритие от Русия: Ясно защо Маша изхвърли Гришо от живота си


Разкритие от Русия: Ясно защо Маша изхвърли Гришо от живота си
Снимка: Getty Images/Guliver

8460 0

Доскоро изглеждаше, че нищо не може да попречи на любовта на Мария Шарапова и Григор Димитров, които бяха най-известната двойка в тениса. Уви, двамата вече са разделени, а Гришо дори върна Поршето, подарено му от руската красавица.

Всякакви хипотези за раздялата им върлуват из световните медии, като в Русия са категорични, че българският мачо е имал много връзки извън тази с Мария.

Според руския сайт "dni.ru" финалистката от "Уимбълдън" е хванала в крачка Гришо. Съвсем случайно тя била чула "секс" разговор на Димитров с една от "многото" му. Друго издание пък свидетелства, че отново случайно Мария се натъкнала на друг пикантен разговор с нова позната на хасковлията.

И двете издания са категорични, че Димитров се е разкаял пред приятелката си и за двата случая, но Шарапова не показала и миг колебание в желанието си да прекрати двугодишния романс между двамата. Оказва се също така, че Маша още таи злоба към връзката на Григор със Серина Уилямс.

До колко са верни тези информации може да прецените сами, но българският тенисист е сред секс-символите изобщо в спорта и е повече от логично да го преследват отвсякъде. Само можем да се надяваме това да не го разсейва в мисията му да пробие отново в топ 10 до края на годината.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички