Ранно изплащане в 33-та минута на мача - само от WINBET


Ранно изплащане в 33-та минута на мача - само от WINBET
Снимка: Winbet

138 0

Само на winbet.bg може да се открие новата и иновативна спортна промоция  “Ранно изплащане за брой голове”.

Тук, при залог “Над 2.5 гола” за определени първенства и турнири, играчите автоматично печелят, ако до 33-ата минута на двубоя са отбелязани два гола, без значение от кой отбор. По този начин няма нужда те да чакат реализирането на трето попадение в срещата, за да отбележат успех със залога си.

Два гола до 33-ата минута и залогът се затваря като печеливш

Безспорно е, че пазарът “Над 2.5 гола” е сред любимите на почитателите на футболни залози. Това е вид залог, при който играчът печели, ако в даден мач се отбележат поне три гола, независимо от кой отбор и в чия врата.

Често обаче се стига до неприятни ситуации, при които потребителят е “на косъм” от това да регистрира печалба - в мача са отбелязани два гола, но до трети така и не се стига.

Именно подобен развой на събитията може да бъде избегнат чрез спортната функционалност “Ранно изплащане за брой голове”. Ако до 33-ата минута са отбелязани два гола, играчът може да се поздрави с успех - неговият залог се затваря и се маркира като печеливш, независимо от крайния резултат в срещата.

Тук трябва да се отбележи, че спортната промоция на WINBET, която бе представена за първи път в България, работи единствено за избрани първенства и турнири. Те са както следва:

  •  България - Първа Лига 
  •  Шампионска Лига
  •  Лига Европа
  •  Лига на Конференциите
  •  Англия - Висша Лига 
  •  Германия – Бундеслига 
  •  Испания - Ла Лига  
  •  Италия - Серия А
  • Франция - Лига 1

Също така, залозите трябва да бъдат поставени преди началото на конкретната среща, като промоциятане важи за пазари с 0% марж.

Другите функции “Ранно изплащане” на winbet.bg

Това не е единствената спортна промоция тип “Ранно изплащане”, която може да бъде открита в българския игрален сайт.

“Ранно изплащане при преднина от 2 гола” е промоция, която също може да помогне на играчите при техните залози. Тук, ако подкрепеният от потребителя отбор поведе с два гола разлика, залогът отново се затваря и маркира като печеливш - без значение какво ще се случи до края на срещата.

Подобни функции тип “Ранно изплащане” и има и за баскетболни срещи, включително за НБА - най-популярната и обичана баскетболна лига на планетата.

Персонален Power Boost - за още по-високи коефициенти

Когато говорим за спортни залози, несъмнено размерът на коефициентите играе важна роля за крайния успех и размера на евентуалната печалба. Това е известно на всеки фен на спорта.

Поради това клиентите на WINBET харесват функцията Персонален Power Boost, която осигурява между 5 и 10 процента към коефициента за съответния пазар.

Например, ако играчът е направил залог на пазар с коефициент между 1.50 и 1.99, той ще получи увеличение от 5 процента.

И съответно, ако предвиждането му е на пазар с коефициент над 2.00, увеличението ще бъде в размер на 10 процента.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички