Пушката избягал от затвор в Турция


Пушката избягал от затвор в Турция

2819 0

Бившият волейболен национал Евгени Иванов - Пушката е трябвало да лежи 3,5 години в затвор в Турция. Той бил осъден по времето, когато играел за местния Галатасарай, но успял да избяга.

„Докато бях там, приеха закон, че автомобил с чужди номера не може да пребивава повече от три месеца в държавата. Аз това го разбрах, като си тръгнах и на границата ме арестуваха. Закопчаха колата и ме осъдиха по бързата процедура на 3,5 г. затвор. Взеха ми паспорта и ми казаха, че след една седмица трябва да се явя, където се водя на адрес – в Истанбул, и да вляза в затвора, разказва Пеушката пред в. „24 часа”.

"Намерих едва адвокатка, която по някакъв начин ми взе паспорта. Каза да си купя самолетен билет и ако успея, да изчезна. Слава богу, извадих невероятен късмет. На последната страница на паспорта ми пишеше, че срещу мен е заведено дело, и се надявах на чудо. На летището точно дадох документа за проверка, когато един човек ме попита дали не играя в Галатасарай. Полицаят в кабинката се оказа голям фен и започна да ме разпитва за отбора. В сака имах три фланелки и един анцуг, тъй като целият ми багаж беше в колата. Подарих им ги и помолих да ми сложат само печат, че си изпускам самолета. Така се измъкнах. Колата си я взех след 2 г. като спечелих делото. Трябваше само да платя някаква глоба. Докато траеше делото, националният отбор пътува за Турция, но аз не отидох”, спомня си още Евгени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички