Психоложка анализира Кристиано Роналдо: Не е готов за провалите в живота


Психоложка анализира Кристиано Роналдо: Не е готов за провалите в живота
Снимка: Getty Images

3396 0

Известната португалска психоложка Филипа Ториня Нунес, направи противоречиви твърдения за Кристиано Роналдо, след като мегазвездата бе наказана за един мач след "избухването" си.

Бившият нападател на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед получи забрана заради неприличните си жестове към фенове на Ал Шабаб, които скандираха името на Лионел Меси. Този инцидент се случи, когато клубът на Роналдо в Саудитската професионална лига Ал-Насър спечели с 3:2 срещу Ал-Шабаб миналата неделя (25 февруари).

Какво каза специалистът?

Още: Бивш свръхзвуков от ЦСКА, надминал Роналдо, ще възражда кариерата си в Китай

Психоложка с интересен анализ за Кристиано Роналдо

Нунес взе участие в предаването "Alo Portugal", където бе категорична, че "избухването" на петкратния носител на "Златната топка" се дължи на факта, че той не може да приема провалите.

"Кристиано Роналдо винаги е бил такъв от дете. От една страна, това го кара да бъде много интензивен в постиженията си и да бъдете най-добрия в света. Което е неговият случай, е постоянството", сподели Нунес.

"Но от друга страна, той не може да се впише в това, че понякога не се справя добре, че понякога го обиждат, че понякога има фенове, които няма да го харесат, че един ден кариерата му ще приключи. Вярвам, че Кристиано Роналдо не е готов за провалите в живота", добави още психоложката.

39-годишният нападател ще се завърне в игра за първия мач от четвъртфиналите на азиатската Шампионска лига срещу Ал Айн в понеделник (4 март).

Без Кристиано Роналдо: И хеттрик не спаси Ал Насър в трилър с 8 попадения в Саудитска Арабия (ВИДЕО)

Още: Джошуа Кимих избра най-трудния съперник – нито Меси, нито Роналдо, нито Мбапе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички