Приятел на Емилиано Сала посочи виновника за трагедията с него


Приятел на Емилиано Сала посочи виновника за трагедията с него
Снимка: Twitter

7311 0

Приятелят на Емилиано Сала - Максимилиано Дуарте, обвини агента Уили Макей за трагедията с футболиста на Кардиф Сити. Както е известно, нападателят изчезна на път към Уелс, след като самолетът, с който летеше, изчезна от радарите. Според болшинството мнения на специалисти, а и на фенове, Сала е намерил смъртта си в близост до остров Гернси.

"Той е отговорен за това. Цялата истина се премълчава и тя се заключава в това, че виновник има. Емилиано никога не би седнал в този самолет. Той е бил принуден да го направи, защото е професионален футболист и има задължения. Накарали са го да се качи на този самолет", заяви Дуарте.

ОТКРИХА ИЗЧЕЗНАЛИЯ САМОЛЕТ ПОД ВОДИТЕ НА ЛА МАНША

Както е известно, самолетът Piper PA-47 Malibu, с който Емилиано Сала летя от Нант към Кардиф, принадлежеше на агента Макей, който се прояви като посредник по сделката за траннсфера. Преди два дни круширалият самолет най-после беше намерен потънал, а сред отломките има тяло. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички