Предсмъртно желание на фен на Ювентус изненада футболния свят


Предсмъртно желание на фен на Ювентус изненада футболния свят
Снимка: Getty Images/Guliver

2771 0

Футболът е спорт, който създава необикновена връзка с феновете си. Има милиони фенове по света, които всеки ден се будят с мисълта за любимия отбор и вечерта си лягат със същата идея. Такъв е и случаят с един фен на италианския шампион Ювентус, който по-рано тази седмица е напуснал нашия свят.

Става въпрос за Марио Стефанини. Фен на Ювентус откакто се помни. През това лято той вижда един от най-големите трансфери в историята на клуба, когато Кристиано Роналдо пристига в Торино. Кариерата на португалеца обаче не стартира по най-добрия начин и в първите си мачове той не може да намери пътя към противниковата врата. Все пак CR7 записва 9 гола в 15 мача от началото на сезона, но това не е достатъчно за Стефанини.

След кончината на привърженика на "Старата госпожа", неговото семейство разпространи информация относно предстоящото погребение.

ОБЯВИХА КОГА ДЖОРДЖИНА И КРИСТИАНО ЩЕ СЕ ЖЕНЯТ

"Марио Стефанини, починал на 77 години. Децата и семейството му споделят тъжната новина. Погребението ще бъде в събота (17.11). Моля, не носете цветя, а се молете Кристиано да вкарва повече!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички