Предлагат на Стоичков да моли Путин за руско гражданство


Предлагат на Стоичков да моли Путин за руско гражданство

2362 0

В интересна класация бе включен единственият българин, носител на "Златната топка" - Христо Стоичков. Рускотото издание на "Евроспорт" включи Камата сред 11 бивши футболисти, които трябвало да помолят президента на Русия Владимир Путин да им даде руско гражданство, по примера на актьора Жерар Депардийо.

Изданието посочва, че звездата от близкото минало е безработен и изрежда прословутите му кариерни провали, след като окачи бутоните. "След като спря с футбола, кариерата му тръгна стремглаво надолу. В Ростов, например, където дойде за съветник, се запомни само с максировката си като казак", пише "Евроспорт".

В материала се споменава, че "понякога Стоичков участва в афери - през 2013 г. бе безуспешно обвинен в манипулиране на търг за 150 000 тона дървесина. Това привлича вниманието, но футболните клоуни са по-обичани. Шоу, в което Бубнов и Стоичков заедно ще унижават всичко живо с гети и топка, ще разцепи рейтинга даже и на програмата "Время", пише изданието.

"Време е Тина Канделаки (руска журналистка, б. ред.) да задейства контактите си със Стоичков и с президентската администрация - паспортът с двуглав орел ще даде на страната един борец за футболни идеали", завършва частта за Стоичков, с което се има предвид опитите на легендата да свали Борислав Михайлов от президентския стол в БФС, и не само. 

Останалите 11 "кандидати" са Роналдиньо, Дженаро Гатузо, Адриано, Фернандо Мориентес, Дида, Кафу, Габриел Батистута, Деко, Матея Кежман, Ян Колер и Вини Джоунс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички