Попето обяви защо не се е оженил още за Елена и кога ще се случи това


Попето обяви защо не се е оженил още за Елена и кога ще се случи това

1692 0

Атакуващият полузащитник на Ростов Ивелин Попов разказа пикантни подробности за личния си живот. Както е известно, националът е щастливо обвързан с фолкпевицата Елена Паришева и двамата се радват на две деца.

"Ревнувал съм Елена от нейния начин на живот преди. Всеки мъж, ако обича - ревнува. Понякога съм страдал по този повод. Но Елена никога не ми е давала основание. Така че проблеми не е имало, сега още повече", заяви играчът пред "Sportbox.ru".

Запитан защо досега не са се оженили, Попов заяви: "Искаме да го направим. Но трябва да го направим красиво, да поканим много хора, да празнуваме с приятели. Да проведем нормален меден месец. Трудно е да се намери време за всичко това, предвид графика на футболиста. Веднага щом се появи прозорец, задължително ще се оженим. Може би много скоро".

"Елена вече е в Ростов. Търсим си квартира, избираме детска градина и училище за децата. Благодаря на сътрудниците на клуба, които ни помагат във всичко", разкри Попето. Звездата е споделял, че много трудно е свалил половинката си. Вижте колко точно - в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички