Playboy модел дава половин милион за салфетката на Меси, за да позира гола с нея (ГАЛЕРИЯ)


Playboy модел дава половин милион за салфетката на Меси, за да позира гола с нея (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: SportLive (колаж)

8123 0

Playboy моделът Луана Сандиен предлага близо половин милион паунда за прословутата салфетка на Лионел Меси от прощалната пресконференция, на която аржентинецът обяви, че напуска Барселона. Луана, която е луда фенка на каталунците, иска да закупи специалната салфетка, за да... позира гола с нея.

34-годишният футболист рухна в сълзи по време на пресконференцията, а неговата съпруга Антонела Рокузо му подаде кърпичка. Аржентинецът я използва, за да забърше сълзите си, които не спираха да текат в продължение на минути. Салфетката придоби такава популярност, че беше пусната на търг с начална цена е 1 млн. долара.

Разбирайки това, фенката на Барса и топ модел Луана Сандиен веднага се опитва да я закупи, но се оказва измамена от реклама в интернет. „Предложих 600 000 долара (438 000 паунда), за да взема кърпичката на Меси, след което рекламата изчезна. Дадох повече от половината от рекламираната сума, вярвайки, че ще спечеля, но рекламата изчезна след моята оферта, от нищото", споделя Сандиен.

Сандиен все пак таи надежди, че нейната оферта е приета и е закупила въпросната кърпичка. С нея тя планира да позира гола в мащабна рекламна кампания, с която да натрупа популярност. Красавицата живее в Барселона, като е привърженик на клуба от години. Преди време тя беше обявила играчите на Барселона за "най-горещите" футболисти в света.

Луана Сандиен е сред най-красивите Playboy модели, като често позира и с фланелки на Барселона. Горещи снимки на сексапилната Луана ще намерите в тази ГАЛЕРИЯ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички