Перфектните четири подаръка, които футболните фенове искат Дядо Коледа да им донесе


Перфектните четири подаръка, които футболните фенове искат Дядо Коледа да им донесе
Снимка: Getty Images

674 0

Коледа чука на вратата. Сезонът на подаръците идва, но и светът на футбола също ликува в навечерието на големия празник. Футболният запалянко трудно може да бъде накаран да стане от дивана или стола по по Коледа, защото големите първенства като Висшата лига, Ла Лига, Лига 1, Бундеслига и Серия А не спят. Ако се чудите как можете да го зарадвате още повече, то в настоящия материал ще Ви дадем 4 идеи за коледни подаръци.

4. Футболна джага

Пълноразмерна футболна джага на закрито е идеална за всяка игрална зала или жилищно пространство. Подобен подарък е способен да разведри всеки един фен от света на футбола и да направи деня му от скучен - в изпълнен от забавление и желание за победа.

3. Оригинална топка

Дали този списък щеше да е пълен, ако в него нямаше футболна топка? Със сигурност не. Наистина е твърде лесно да отидете до магазина и да вземете каквато и да е топка, но вашият футболен фен заслужава най-доброто, поради което трябва да му вземете оригинална, на която той да се радва дълго време.

2. Тениска на любимия отбор

Какъв по-добър коледен подарък от футболна фланелка на любимия отбор? Вие не само ще зарадвате вашия футболен "маниак", но и по този начин ще спечелите неговата любов завинаги. Футболната тениска е начин, по който запалянкото винаги може да покаже своята подкрепа

1. Билет за футболен мач

Стигаме до абсолютния и най-желан подарък от всеки фен, а именно - билети за мач на любимия отбор. Футболният запалянко обича да показва емоция пред телевизора, но не всеки е имал възможността да подкрепя своя отбор на живо. Вие бихте го накарали да се влюби във вас с подобен подарък, с който той да иде на стадиона и заедно със своите "събратя" - останалите фенове, да изразява емоциите си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Валери Божинов ще води новогодишно шоу по национална телевизия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички