Павел Колев: Аз спя спокойно. А вие, Стефанов?


Павел Колев: Аз спя спокойно. А вие, Стефанов?
Снимка: Официален сайт на Левски

2190 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев отвърна на боса на Славия Венцеслав Стефанов, с когото се "захапаха" на тема смяната на формата на родното ни първенство. В неделя Колев застъпи тезата на Левски защо Първа лига не бива да се разраства до 16 отбора, както и че не бива да се премахват плейофите. Стефанов от своя страна нападна Колев, като заяви, че "подобни хора нямат място в българския футбол".

"Едно от най-съществените неща в класическото образование е идеята за ред, порядък – нарича се verecundia aetatis. Означава още почит към възрастта, което е и причината да не мога да кажа всичко, което мисля и знам за лицето Венци Стефанов. Но няма и нужда – с времето всичко ще стане ясно и тогава ще разберем кой има място в българския футбол, кой е лапал и кой на кого е навредил".

"Гордея се с работата си около Евро 2015, както и с екипа, който изградихме във федерацията тогава. Както и година по-късно при консултациите с УЕФА и Hypercube за смяна на формАта на първенството. Все проекти, от които Венци Стефанов нищо не разбра. Защото него винаги са го интересували други неща. Аз спя спокойно. А вие, Стефанов?", написа Колев в профила си във Фейсбук.

А ето какво заяви Стефанов по-рано: "Точно Павел Колев ли говори? Той трябва да мълчи и да не си отваря устата. Това е човек, който е свикнал само да лапа от футбола. В България елитният футбол дълги години е бил от 16 отбора. Борислав Михайлов страдаше заради действията на Колев. Много му навреди. Именно заради Павел Колев държавата не искаше да работи с БФС. Вместо да говори и да дава акъл, да каже нещо за бургаската афера. Видяхме го какво направи и в Левски.

Подобни хора нямат място в българския футбол. Нека този човек да замълчи, а не да дава някакви примери. Защото, един вол рие, рие и накрая хвърля на гърба си. За черното тото ще кажа, че, ако има човек, който се занивама с подобно нещо, трябва публично да бъде линчуван. Черно тото е нямало, когато елитният ни футбол се е състоял от 16 отбора."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички