Пабло Ескобар искал да убие настоящия селекционер на Перу

Известният колумбийски наркобарон Пабло Ескобар е планувал убийството на Рикардо Гарека. Понастоящем той е селекционер на Перу, а тогава е бил действащ футболист. "Mirror"пише, че убийството е било планирано в периода, когато аржентинецът играеше за колумбийския клуб Америка де Кали (1985-1988 г.). За това разказа бившият килът Джон Хайро Веласкес, убиващ хора по заповед на Ескобар.

Легендарният наркобарон е искал да убие не само Гарека, но и целия отбор на Америка. "Да, Гарека винаги е бил под прицела на Ескобар. Но любовта на патрона към футбола го спаси, както и останалите играчи на Америка. Той мислеше да сложи бомба в автомобила на футболистите, тъй като преди това наркокартелът Кали по същия начин беше взривил семейството му", разказа наемникът.

Суарес поздравен от главния убиец на Пабло Ескобар (ВИДЕО)

Луис Суарес и Единсон Кавани получиха интересно поздравително съобщение от бившата дясна ръка на известния наркобос Пабло Ексобар. Йон Хайро Вел...

Пабло Ескобар беше застрелян през 1993 година на 43-годишна възраст. 60-годишният Гарека води Перу от 2014 година насам.

Етикети:

Още по темата

Please select answer!