Осъдиха екс звезда на Лудогорец за побой с ритници над гаджето си


Осъдиха екс звезда на Лудогорец за побой с ритници над гаджето си
Снимка: Getty Images/Guliver

2157 0

Крилото Джоди Лукоки, който 5 години беше футболист на Лудогорец, беше осъден по обвинения за домашно насилие. Конгоанецът, който беше в Разград от 2015 до 2020 година, е удрял и ритал приятелката си, съобщава destentor.nl. Името на потърпевшата не се споменава.

Лукоки е тормозил гаджето си между 1 октомври 2021 г. и 3 януари 2022-ра. Той беше осъден на 80 часа общественополезен труд и две седмици условна присъда с три години изпитателен срок. Той също така трябва да се постави под надзора на пробационната служба. Футболистът е признат за виновен по обвинение за нанасяне на юмруци и ритници на половинката си.

Настоящият клуб на конгоанеца - Твенте, обмисля също да го накаже за провинението. "Ние сме шокирани от поведението му и ще вземем подходящите мерки. Защото поведението на Джоди минава границите и е неприемливо. Ние му казахме това", заяви изпълнителният директор на клуба Пол ван дер Краан.

Крилото не започна по най-добрия начин в Еншеде - скоро след като подписа, той скъса кръстни връзки на тренировка и беше извън игра една година. Очаква се той да е аут поне до края на лятото. Лукоки не е записал нито една игрова минута за Твенте. А коя друга бивша звезда на Лудогорец беше се забъркал в такъв скандал четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички