Обвиниха гребкини в порнография


Обвиниха гребкини в порнография

3205 0

Социалната мрежа Фейсбук създаде скандал на Острова, след като забрани страницата на университетския отбор по гребане. Причина за това станаха голите снимки на момичетата от тима, които направиха свой провокативен календар за тази година. Те искаха да продадат колкото се може повече бройки от календара, а парите да дарят на една от големите благотворителни организации за борба с рака.

Дори тази цел на момичетата обаче не спря Фейсбук. От там определят някои от снимките като порнография. Социалната мрежа на няколко пъти предупреждавала отбора, че страницата ще бъде закрита, ако някои снимки не слязат от профила.

В крайна сметка от Фейсбук прибегнали до действия. Сега момичетата трябва да преосмислят концепцията си за новата благотворителна кампания, след като вече били заснели снимките за новия календар за 2015 г., които били в същия стил.

"Те казват, че нарушавахме някои от техните правила, свързани с голите снимки. Това е много лошо за нас, защото имахме 2000 харесвания, които ни предоставят голяма платформа за достигане до нашия целеви пазар. Ние все още учим, така че социалните мрежи са основното ни място за търговия", коментира лидерката на отбора Софи Бел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички