Нуно Пинто: Резултатът от този мач ще бъде победа!


Нуно Пинто: Резултатът от този мач ще бъде победа!
Снимка: БГНЕС

1187 0

Защитникът Нуно Пинто, за когото стана ясно, че е диагностициран с левкемия, е оптимист за своето възстановяване. Португалецът, който игра 2 години в Левски, благодари на стотиците, които му пишат и му вдъхват кураж в битката със страшната болест.

"Искам да благодаря за подкрепата, която ми давате. За съжаление, не мога да отговоря на всички, но вашата сила е моята сила. И скоро отново ще правя това, което най-много ми харесва. Вяра и сила! Винаги ще сме заедно. Благодаря ви от дъното на сърцето си и помнете, че здравето е единственото нещо, което не контролираме. Така че това е пример за всички, заедно до края. Този мач е най-важният в живота ми, но резултатът ще бъде победа", написа Пинто от профила си във Фейсбук.

Защитникът игра на "Герена" в периода 2011-2013 година, след което премина в Таврия Симферопол (Украйна) през януари 2014. От 2015 е играч на Витория Сетубал. Временно той прекратява кариерата си на 32 години, за да проведе най-важната битка в живота си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички