Новата мис Плеймейт лъсна чисто гола в "Playboy" (СНИМКА)


Новата мис Плеймейт лъсна чисто гола в "Playboy" (СНИМКА)
Снимка: Facebook

25877 0

Новата кралица на сексапила Магдалена Бадер съблича тяло и душа в мартенския брой на Мъжката библия! В ексклузивна сесия, направена часове след триумфа й в 13-ия фатален конкурс Playmate of the Year, синеоката мечта на България разкрива в детайли тайните, които я изведоха до върха. "Последният мъж, с когото съм била в една стая, е синът ми". Дори това чистосърдечно признание на новата национална шампионка по красота е достатъчно, за да преклониш глава пред атипичния й чар. И веднага да се сдобиеш с новия брой на любимото ти списание.

Защото този PLAYBOY наистина е само за хедонисти:

- Културната история на гърдите отдолу: преподаватели, експерти, учени и простосмъртни почитатели на долната част на бюста се опитват да разберат на какво се дължи мъжкия фетиш.

- Мис Януари на американския ни голям брат в цялата й музикална прелест - госпожица Бриджит Малкълм обожава Чайковски, Щраус и Малер и съветва всички да се пробват да се научат да свирят на някакъв музикален инструмент. Не уточнява на какъв.

- Отговор на един от вечните въпроси: чии пушки гърмят във филмите - как оръжията се оказват на екрана, наистина ли са реални и кой всъщност дърпа спусъка?

- Фидел Кастро на четири очи с PLAYBOY: Един от най-спорните, но същевременно емблематични държавници в модерната история на света си отиде в края на миналата година – и макар PLAYBOY да е водещ символ на т.нар. Американски либерализъм, на който Кастро цял живот се противопоставя, Мъжката библия има с какво да запомни кубинския лидер. Преди повече от 30 години лявата икона даде пространно интервю за списанието ни, в което говори за Роналд Рейгън, за революцията, за диктаторите, за наркотиците, за борчовете и за личния си живот.

- Най-скандалните трансфери в историята на българския футбол: една вечна драма, пълна с предателства, измами и много, ама много пари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички