Ники Михайлов остана сам след 4 -годишна връзка с фолк дива


Ники Михайлов остана сам след 4 -годишна връзка с фолк дива

5805 0

Вратарят на националния отбор на България и турския Мерсинспор - Николай Михайлов, претърпя поражение в личен план, след като се раздели с дългогодишната си приятелка - фолкдивата Алисия.

Двамата започнаха своя романс след краха на брака между певицата и Валери Божинов, като тя дори има син от бившия футболист на "Левски".

Ники и Алисия бяха заедно около 4 години, като в това време Михайлов се изпокара с колегата си Божинов, но пък се сприятели със сина на Алисия, като често тримата обикаляха света.

Двамата обаче вече са разделени, като всички писания в жълтите медии за изневери на двамата се оказаха неверни, а причината за раздялата е разстоянието.

"Макар да съм доста открит във всички социални мрежи относно личния ми живот, сега отново чета "Приказки от 1001 нощ", в които измислиците са поне 110%. Затова реших да ви споделя няколко неща.

Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти. Но двамата с Валерко имат специално място в сърцето ми и винаги могат да разчитат на мен - затова няма да позволя хора, които изобщо не са наясно със ситуацията, да уронват авторитета им с фантастични писания. Причината за раздялата ни е свързана с кариерите и разстоянието, което ни дели. Затова на този етап преценихме, че така е по-добре. Никога не е имало друга жена, няма и се съмнявам скоро да има. Алисия винаги е била единствената през тези 4 години!

Това е първият ми и последен коментар по темата", написа вратарят на личния си профил във Facebook.

Алисия също разкри за раздялата, но не пожела да разкрива подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички