Нешка Робева: Вече трети избори народът си иска ГЕРБ, да управляват те с ДПС и ДБ!


Нешка Робева: Вече трети избори народът си иска ГЕРБ, да управляват те с ДПС и ДБ!

4924 0

"Вече трети избори народът си иска ГЕРБ. Щом народът си иска ГЕРБ и след тях са ДПС, а "Демократична България" е готова за всеки да се залепи, те правят едно правителство". Това обяви по повод поредните парламентарни избори в България легендата в художествената гимнастика Нешка Робева.

"Българинът е особняк и търпи много, но ако се сбъдне всичко, което ни предсказват "достойните", и когато се наложи човек да купи един кубик дърва за 200 лева и не може да си гледа децата... Ще се поохлади ентусиазмът, когато видим народът как се надига. Аз също вече не вярвам, но се задължих да гласувам. На кого да вярваш?", продължи тя пред "Bulgarian On Air".

"Хората дълго време очакваха промяна. И когато се появиха тези млади хора, изведнъж хората се събудиха. Повярваха в чистотата на лудостта. За съжаление, промяната не се случи както всички я очакваха. Най-страшното и това, което предизвика апатията и отказа от гласуване, е Народното събрание. Простотията, която лъха, тази агресия. Аз отказах да слушам партиите", каза още бележитата треньорка.

"Политиците да излязат от черупката на комфорта и да пожалят този безкрайно унижен, болен и обезверен български народ. Само те могат да накарат хората да им повярват с личния пример", завърши Робева. А ето как Радостин Василев се подигра с бившия си лидер Слави Трифонов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички