Неймар се раздели със своята приятелка


Неймар се раздели със своята приятелка
Снимка: Getty Images/Guliver

5858 0

Наскоро Неймар и красивата му приятелка Бруна Маркезине бяха забелязани на почивка в Ибиса. Според бразилската преса обаче малко след това двамата са се разделили за втори път тази година, като сега е окончателно. Причината? Прекалено голямото разстояние, което ги дели и събужда ревността им. Въпреки всичко, слуховете твърдят, че двамата не таят лоши чувства един към друг и ще си останат приятели. Доказателство за това е 19-ят рожден ден на Бруна, който актрисата отпразнува миналата седмица на частно парти в Бразилия, но без присъствието на нападателя. Той обаче й изпрати нежно съобщение в социалната мрежа.

"Поздравления, Бру! Желая ти всичко най-добро в живота и дано реализираш всичките си мечти. Господ да те пази. Обичам те" - бяха думите на Неймар, на които Маркезине отговори по следния начин: "Благодаря. Знаеш, че ти желая всичко най-добро. Обичам те".


Неймар и Бруна вече скъсаха веднъж в началото на годината, но малко след това отново се събраха. Дали този път раздялата им ще бъде окончателна, само времето ще покаже.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички