Наско Сираков за Илиана Раева: Няма нещо, за което да не сме се карали


Наско Сираков за Илиана Раева: Няма нещо, за което да не сме се карали

1755 0

Легендата на Левски Наско Сираков разкри подробности за семейния си живот с Илиан Раева и заяви, че няма нещо, за което двамата да не са се карали.

"Няма нещо, за което да не сме се карали. Примерно защо съм слязъл от колата и съм вървял метър напред, а не съм я изчакал. И ставахме на кълбо от нерви. Сдобрявахме се в леглото. Там е най-лесно. Бързо приключва всичко. Рязала ми е дрехите на ивици, правила ме е като индиански вожд, изхвърляла ми е всички видове парфюми, часовници, каквото намери, от 17-ия етаж", разказа "синята" легенда за началото на брака си пред bTV.

"Изключително се гордея с дъщерите ми. Това са деца, които не сме ги спирали за абсолютно нищо. Стремели сме се с разговори да ги учим кое е редно и кое не. Гордея се, че децата ми никога през живота си не са пробвали наркотик! Позволявах им да пушат пред мен, когато бяха на 17 години. Казвал съм им, че не е хубаво, не е правилно, че не е добре. На Славея ѝ позволявах на 17 години да ходи по дискотеки и да се забавлява. Никога не сме били родители, които отрязват като с нож", разкри той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички