Нашият кечист забърка драма с шамари и раздяла


Нашият кечист забърка драма с шамари и раздяла

3162 0

В драма с шамари и раздяла се забърка нашият кечист Алексавдър Русев. Той изгони своята мениджърка и приятелка в шоуто Първична сила. Пловдивчанинът загуби в неделя мача от турнира "Разплата" срещу Джон Сина, след като блондинката се предаде вместо него.

Русев и Лана размениха остри думи в понеделник вечер. Българинът се опита да обясни, че самият той никога не е казвал, че се отказва от мача, но той беше контриран от неговата мениджърка. Тя обясни, че само е превела неговите думи, изречени на родния му език.

"Ти си лъжкиня. Вече не сме заедно. Оставам сам. Не се нуждая от теб. Нямам нужда от никой. Ти си слаба. Махай се оттук и се връщай оттам, откъдето си дошла."

Малко по-късно Лана излезе и целуна по устните друга от звездите на Световната федерация Долф Зиглър. Красавицата побърка феновете, които поискаха да видят втора целувка. Тя беше още по-дълга от първата.

Това предизвика гнева на Русев. Той изкочи от съблекалнята и преби Зиглър.

"Как можа, на теб ти дадох всичко", крещеше Русев, но получи шамар в лицето от Лана. Българинът побесня и точно, когато щеше да се нахвърли върху Лана, получи завършващия удар на Зиглър - Зиг Заг и остана да лежи на ринга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички