Напук на слуховете: Григор и Маша са заедно и са щастливи


Напук на слуховете: Григор и Маша са заедно и са щастливи

3531 0

Григор Димитров и Мария Шарапова са заедно и са щастливи. Новината оповестиха от щаба на българския тенисист, цитирани от сайта "Тенис кафе". Близките на най-добрия ни тенисист бяха принудени да разпространят информацията, защото от двайсетина дни медии от всички краища на света тръбят, че двамата са разделени. Със сърдечните отношения на двете звезди се занимава дори държавната руска телевизия "Първи канал“, която съобщи, че Мария отново е свободна.

Според запознати с личния живот на Гришо и Маша те са тренирали заедно по време на Откритото първенство на САЩ в Ню Йорк. Точно тогава тръгнаха слуховете за проблеми между тях, а според руски сайтове ранното им отпадане от турнира се дължи именно на влошените отношения. И българинът, и приятелката му спряха на осминафинали.

В момента Димитров се готви в Монте Крало за състезание в Пекин, което започва на 29 септември. Шарапова вече е в Китай, където от утре стартира в надпревара във Вухан с награден фонд 2,4 млн. долара. Очаква се двамата да се съберат на турнира в китайската столица.

Докато тренира в Европа, 23-годишният хасковлия се включи в благотворителна инициатива и се срещна с млади таланти. "Надявам се да съм им помогнал да осъществят мечтите си“, написа първата ни ракета.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички