На кой отбор е фен звездата от „Под прикритие“ Бойко Кръстанов?


На кой отбор е фен звездата от „Под прикритие“ Бойко Кръстанов?

7855 0

Бойко Кръстанов започна с второстепенна роля на Ерол Метин от престъпната турска групировка на Фарук в четвърти сезон на хитовия сериал „Под прикритие“, но впоследствие се превърна в основен играч.

Феновете приеха с удоволствие факта, че той е новият полицай под прикритие и че доста повече събития се въртят около неговия герой, който стана много по-задълбочен и триизмерен.

А актьорът Бойко Кръстанов, известен на телевизионните зрители от преди години със сериала „Стъклен дом“, е голям фен на футбола и по-специално на един определен английски отбор – Манчестър Юнайтед.

В сериала „Под прикритие“ Кръстанов не демонстрира почти с нищо, че е футболен фен, за разлика от своя колега Кирил Ефремов например (в ролята на Тишо Близнака). 

КОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ФУТБОЛЕН ФЕН В „ПОД ПРИКРИТИЕ“ И ДАЛИ СИМПАТИЗИРА НА ВАШИЯ ОТБОР?

За „организираните“ запалянковци на „червените дяволи“ това не е изненада, защото Кръстанов е част от българския фенклуб на Юнайтед. Той често гледа мачовете на тима, когато има възможност, в определени софийски заведения (където фенклубът организира събитията си).

Кръстанов не пропускаше и великите моменти на любимия си клуб – като финал в Шампионска лига, например, макар за последно да го гледа като част от фенклуба през 2011 година, когато „червените дяволи“ отстъпиха с 1:3 на Барселона. 

Оттогава досега Юнайтед носи доста по-малко радости на Кръстанов, макар сега той да има нова надежда за бъдещето с назначението на Жозе Моуриньо за мениджър.

С какво Кръстанов показва в „Под прикрие“, че футболът му е страст? Само с една реплика от четвърти сезон, когато още не беше ясно, че той е полицай. В частен разговор с Куката (в ролята – Мариан Вълев) Кръстанов обяснява тактично дали познава „някакъв Месут“:

Куката: Името Месут говори ли ти нещо?

Ерол Метин (в ролята – Бойко Кръстанов): Да, Месут Йозил играеше в Реал Мадрид миналото лято, сега е в Арсенал.

Куката: Футболисти не ме интересуват.

Ерол: По-добре за всички ще е да си говорим за футболисти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички