Мъжки маратонки Adidas


Мъжки маратонки Adidas
Снимка: Pexels.com

3122 0

Много хора се питат, коя е най-голямата страст на мъжете, може би ще ви разочароваме, но това отдавна не са жените. Истинската им страст са именно спортните стоки, които могат да се набавят, дори докато си почиват на дивана.

И тук не говорим за евтините реплики, а за популярните марки и по-точно за гиганта Adidas. Бранда, предлага, както за мъже, така и за жени - кецове, обувки, дрехи, аксесоари, шапки и други, за всички възрастови групи.

Adidas, е една от водещите марки в света. Създателят на марката Адолф Даслер е роден през 1900 година в Херцогенаурах в близост до Нюрнберг, Бавария.

Известността на бранда идва по време на световното първенство по футбол в Берн през 1954 година.

Като символ на олимпийските игри, Adidas, е марка, която винаги подкрепя промяната и е неоспоримо ефективна и упорита с всички свои нестандартни идеи. Бранда е уникален и то не само заради страхотния  си стил и дизайн, но и заради високото си качество и издръжливост на продуктите. Това е една от главните причини мъжете да си падат по Adidas.

Ето някои от най-добрите маратонки Adidas за мъже:

Supernova

Този модел предоставя много добро омекотяване, гъвкавост и възвращаемост на енергията. Създаден с много повече пяна, Adidas Supernova, ще ви накара да се почувствате, сякаш ходите по облаци.

UltraBoost

Този модел е представен за първи път през 2015 година. Изработени с авангардна технология, използвана от НАСА за тестване на структурната цялост на техните космически совалки. Те са проектирани да осигурят комфорт от върха на пръстите до петите, като отчитат натоварването и напрежението в определени части на стъпалото.

Adidas Stan Smith

Модела е кръстен на един от най-добрите тенисисти на всички времена - Стан Смит. Той е двукратен шампион от Големия шлем на сингъл.

Този модел маратонки са проектирани да изразяват спокойствие и хладнокръвие и именно това прави дизайна му вечен.

Adidas Forest Hills

Тези маратонки са страхотни за тенис. Те са кръстени на тенис центъра Forest Hills в Ню Йорк. Много хора са впечатлени от тяхната лекота, благодарение на технологията на НАСА, още когато са пуснати през 70-те години. Модела излъчва класически корт стил, освен това се съчетава перфектно с улично облекло.

Adidas Superstar

С незабравимия си дебют през 1970 година и до днес този модел остава най-високо оценената обувка на пазара. Поради гумената си обвивка и кожена горна част, голям процент от професионалните баскетболисти в Америка, избират да носят точно тях на игрището. То Superstar маратонките са фаворит и на неспортуващите и се утвърждават, като основна част от аутфита им. Често може да се открият на пазара в много интересни и нестандартни цветове.

Adidas Gazelle

Това са първите обувки, проектирани с велур. При по-ранните модели имат интересна горна линия с език за издърпване, но по-новите модели залагат на отличаващата се бяла такава. Търсенето на Gazelle, се увеличи по време на популяризирането на хип-хопа в Европа, тъй като са фаворит на рапърите.

Adidas Italia

Те са пуснати на пазара през 1959 година по време на Олимпийските игри в Рим и са обичани от мнозина. Верни на оригиналния стил на Adidas, те имат класическо връзване и характерните ленти отстрани. Модела е тънък и универсален, който може да се носи почти навсякъде.

Adidas NMD

През 2015 година модела е пуснат на пазара, веднага след успеха на модела им Ultra Boost. Успеха на NMD, се дължи на различни сътрудничества и лимитирани бройки, като например с Pharrell. Силуета на маратонките е елегантен и с разнообразен дизайн, освен това са лесни за съхранение навсякъде, тъй като горната част е изработена по технологията Primeknit.

Adidas, непрекъснато инвестират в проучвания и подобрения на продуктите си, което доказано ги прави много удобни, издръжливи и предпочитани от хората по цял свят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички