Мисия 008 на агент Стоичков приключи в джакузито (ВИДЕО)


Мисия 008 на агент Стоичков приключи в джакузито (ВИДЕО)

2233 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков се отдаде на заслужена почивка, след успешно изпълнените си две мисии в холандската столица Амстердам и в белоруската - Минск. Камата, който посети двете страни като анализатор и коментатор на телевизия "Унивисион", публикува видео, на което се вижда как релаксира след ангажиментите си. Действието се развива в Минск, след контролата между местния национален отбор и Мексико.

"Приятели! Във ваканция съм. Вече забравих всичко. Мисията невъзможна в Амстердам се оказа изпълнима. Сега съм в Минск. Един прекрасен град", започва разказа си за зрителите на "Унивисион" Стоичков.

Следват кадри от града, а после се вижда как легендата на Барселона крачи край стадиона и обяснява, че е играл там, както и че в момента се строи ново съоръжение с капацитет 20 000 места. По-нататък в репортажа Камата се потапя в джакузи с чаша шампанско в ръка.

"Приятелю Едгар! След пътувания с коли, колело и кораби накрая мисията е изпълнена. Това обичам най-много – гореща вода и студено шампанско! Свърших си работата. Мисия 008 приключи. Сега искам само да се наслаждавам. Поздрави на всички и прегръдка за теб", завършва Камата, след което потапя и главата си във бълбукащата вода.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички