Миши, Гриши, аху-ихо - после тихо


Миши, Гриши, аху-ихо - после тихо

3242 0

Григор никога не е обичал да говори за личния си живот. Така че информацията за негов "романтичен порив" към г-жа Божинова а.к.а г-ца Лозанова определено си заслужаваше едно скоростно прегледче. И се оказа следното – сайтът tennis-x.com публикува слуха, след като се позовава на българския Dunavmost.bg, който пък цитира BIG5.bg (ама и безплатната реклама, пфу, прости ми, шефе), който вече говори за тайни източници от Българската тенис федерация.

Един бърз поглед на предлаганото от BIG5 и веднага съм прикован от любовен зов на г-жа Божинова със заглавие: "Обичам те, Гриши!". Време е за чифтосване, подава реплика от "Терминатор 5: Генезис" Бате Арни а.к.а Терминатора. Време е за п, ъъъ тенис ракета! Да се подкастрят лозите, да се разхубавеят момите.

Вече тръпна какви ли ще са следващите полета на любовната игра – и аз съм човек. То Фейсбоклук, то Инстабанг, то ТУЙтър – вселената е необятна, мечтите са безплатни! Ще се папат и раци със сигурност Язък, че свърши "Уимбълдън" – можеше и пикник да стане, да не се затрудняват раците.

Идилията е пълна – сериалът тръгна. Остава и прогноза да ударим как ще се разгърне. Залагам шест без пет, че Григор ще сецне Николетиния порив за ... край с букет!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички