Меси не покани Луис Енрике и президента на Барса на сватбата си


Меси не покани Луис Енрике и президента на Барса на сватбата си

4084 0

Нападателят на Барселона Лионел Меси не покани на сватбата си бившия треньор на тима Луис Енрике и президента на клуба Хосеп Мария Бартомеу, съобщи каталунското издание Sport.

Меси и спътницата му в живота Антонела Рокуцо планираха две сватбени церемонии за тази година, като първата ще се състои на 30 юни в катедралата на родния град на двамата - Росарио. Меси е поканил всичките си съотборници, но не всички от тях ще присъстват, разбира се по уважителни причини. Поканени са и всички специалисти, работили с първия отбор през миналия сезон, без Луис Енрике.

Наставникът в първия си сезон на "Камп Ноу" имаше проблеми с Меси и медиите дори писаха, че аржентинецът е поставил ултиматум на ръководството, искайки оставката на Енрике. После отношенията между двамата се подобриха значително, но не може да се говори за приятелство между тях. Банкетът в Росасио ще бъде в покрайнините на родния град на булката и младоженеца, на него ще присъстват около 600 гости.

Няколко седмици по-късно ще има още една церемония, този път в каталунската столица, а тържеството ще се проведе в ресторанта на Хавиер Масчерано. Такова решение двойката е взела, за да не се обидят многобройните им приятели от Испания, които няма да могат да присъстват на първата сватба в Аржентина.

Лео и Антонела живеят заедно от 2008 г. Имат двама сина – Тиаго, който се роди през ноември 2012 г. и Матео, който проплака за първи път през септември 2015 г..

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички