Маша съсипва кариерата на Гришо, твърдят в САЩ


Маша съсипва кариерата на Гришо, твърдят в САЩ

2608 0

Мария Шарапова може да не е най-доброто нещо, което се е случило на Григор Димитров. Имайки предвид незадоволителното представяне на българина на клей кортовете, непосредствено преди Ролан Гарос 2015, американско издание смята, че връзката му с Мария Шарапова може да бъде повече отвличане на вниманието, отколкото помощ.

След силната изминала 2014 година за Димитров, в която той спечели 3 турнира и успя да пробие в топ 10 на световната ранглиста по тенис, сега той видимо не се представя на същото ниво. Победите са по-малко, а някои от тях са много изстрадани.

Руската му приятелка също не се представя по обичайния за нея начин. След като 3 години подред спечели турнира в Щутгарт Porsche Grand Prix, сега тя достигна едва втори кръг, където отпадна от Ангелика Кербер. Именно германката в последствие си тръгна като шампионка. Дали спадът във формата им по едно и също е случайност? Малко хора смятат така, коментира kpopstarz.com.

Същото издание потвърждава появилия се неотдавна слух, че двойката се е съгласила да се раздели, за да може всеки по отделно да се концентрира върху сезона на клей кортовете. Може би двамата имат нужда да тренират самостоятелно, за да могат да се подготвят максимално добре за French Open 2015, гадаят американците.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички