Малко грубо: Червен картон за... пръцкане


Малко грубо: Червен картон за... пръцкане
Снимка: Getty Images/Guliver

5763 0

Доста странна причина за изгонване на футболист стана факт в шведските дивизии - играч бе изгонен, защото... е пръцнал. Съдията е преценил, че става въпрос за умишлена просташка провокация и е показал червен картон на въпросния футболист, пише "Гардиън".

Адам Люнквист, който е играел за Ярна срещу Першаген, е потърпевшият в тези странни обстоятелства.

"Просто ме болеше коремът и се изпуснах. Тогава получих два жълти картона и бях изгонен. Да, шокирах се, по-странно нещо не ми се беше случвало", казва Люнквист, цитиран от "Гардиън".

"Попитах съдията "не ми е позволено да пусна гълъбче ли" и той отговори "да, не ти е позволено. Не разбирам, но той си помисли, че съм пръцнал в ръката си и съм насочил аромата към него, което не е така", коментира още Люквист.

"Да, вторият жълт картон е заради пръцкането. Той го направи нарочно и беше неуместно поведение", заяви по случая съдията Дани Како.

"Говорех с рефера по въпроса, но не съм го обиждал, само му казах, че е глупак", каза още Люквист.

"И за други странни причини съм показвал жълти картони - веднъж го направих, защото един играч пикаеше до тъчлинията", обясни съдията Како.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички