Мач срещу мач – как Palms Bet Дуели променят играта?


Мач срещу мач – как Palms Bet Дуели променят играта?
Снимка: iStock/Guliver

1334 0

За никого не е тайна, че онлайн букмейкърите съблазняват новите си клиенти предоставяйки им най-различни оферти за спортни залози и не само. В тази статия решихме да Ви представим едно от новите предложения на Palms Bet, което се радва на голяма популярност. Става дума за играта мач срещу мач, която е известна и под името „Палмс Бет дуели“. Нека видим какво представлява тя, как можете да печелите от нея и какви са основните правила и условия към чудесната оферта.

В какво се състоят Palms Bet дуели?

Тази нова бонус игра, е свързана с футболните двубои от България и други части на света. Тук става дума за въображаеми мачове, на които да поставяте залог за краен победител. Идеята е, че виртуалните отбори чакат реално развитие в техните срещи, а потребителите залагат на брой отбелязани попадения или равенство. Последното се постига, футболните тимове имат еднакъв брой голове. Ако мачовете бъдат отложени, то тогава залозите се анулират автоматично.

За да обясним какво точно представляват дуелите Ви предлагаме един бърз пример. В един и същи ден играят отборите на Левски – Славия и Челси – Арсенал. В играта с въображаеми мачове от Palms Bet могат да предоставят двубоите Левски – Арсенал и Челси срещу Славия. За тези футболни срещи се предлагат опции за залог на краен резултат от двата изиграни мача. Ако приемем, че Левски бие Славия с 2:1, а Челси се справи с Арсенал с 2:0, то тогава изходът от двете въображаеми срещи ще бъде Левски – Арсенал 2:0 и Челси срещу Славия 2:1.

Главната идея е, че се взимат резултатите от основните мачове и се съпоставят с тези на другите два мача, като възможните изходи могат да дойдат със знак 1 за победа на домакин, 2 за победа на гост или Х за равенство. В началото е възможно да се объркате, но ако поиграете няколко поредни пъти, то със сигурност ще усвоите логиката на предложените от Палмс Бет дуели.

Каква е тайна на играта мач срещу мач?

Потребителите могат да прегледат това предложение на букмейкъра, както и всички останали оферти в специалното Палмс ревю, което NostraBet предлагат на играчите. Що се касае до тайните на съревнованията между мачове, то те се състоят в анализа на различните футболни срещи и прогнозите за шансовете на играещите отбори. По този начин може да се стигне до печелившия знак, който да донесе печалби. Да, наистина не лесно, но пък използвайки статистиката и познавайки различните отбори, можете да извлечете максимума от тази игра.

Въображаемите Палмс Бет дуели са едно атрактивно изживяване, което залагащите могат да опитат, тъй като всеки, който прави успешни футболни прогнози, може да се възползва от този шанс да спечели. Няма да е лесно, но пък е много интересно, както ще се уверите лично.

В обобщение

Малко други онлайн букмейкъри могат да се похвалят с толкова много интересни бонус игри и оферти, така че си заслужава да играете мач срещу мач или иначе казано Palms Bet дуелите, за които Ви споменахме в тази статия. Сега е време да Ви пожелаем късмет, и да се надяваме, че той ще бъде с Вас, за да достигнете до заветните печалби в този вид залагания, както и всички други.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички