Линдзи Вон и Уудс идват на меден месец в Банско?


Линдзи Вон и Уудс идват на меден месец в Банско?

2633 0

Линдзи Вон може да дойде в Банско като омъжена. Това е последната клюка от световното първенство по ски, което стартира във Вейл. Сватбата с Тайгър Уудс щяла да бъде след края на шампионата на планетата. В Банско пък стартира световната купа с два супергигантски слалома и комбинация, в които американката със сигурност ще участва.

Уудс, който доскоро бе най-богатият спортист в света, изгледа от финалната част първия старт на световното, който завърши катастрофално за любимата му. Линдзи, която бе суперфаворит за титлата на нейната родна писта, остана само с бронзов медал. Американката бе изпреварена от олимпийската шампионка Ана Фенингер (Австрия) и словенката Тина Мазе за ужас на огромната тълпа, която се бе събрала, за да види нейния триумф.

Фенингер стана първият действащ олимпийски шампион, който печели световната титла в тази дисциплина. Красивата австрийка триумфира в Сочи, където обаче Линдзи не участва. Малко преди олимпиадата тя контузи отново коляното и претърпя операция точно в клиниката във Вейл.

Линдзи бе първа от фаворитките, като в последния пасаж на пистата успя да поведе в класирането. След нея обаче Мазе подобри времето на американката с 12 стотни. Накрая Фенингер изпревари словенката само с 3 стотни за златото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички