Козметична марка предизвика смелостта на българския мъж


Козметична марка предизвика смелостта на българския мъж

18475 0

На човек не му трябва да срещне звездата на съвременния футбол Лионел Меси, за да има незабравимо преживяване. Аржентинският голмайстор, рекламно лице на Head & Shoulders, едва ли някой ден ще дойде на посещение в родината ни, но за сметка на това световноизвестната марка шампоан се погрижи за отличното настроение и изпробва смелостта на българските мъже.

Гигантът за козметика представи новия си продукт, като същевременно предизвика силния пол да тества своята увереност и му помогна да направи зрелищно впечатление. Ръкавицата бе хвърлена, а чрез отличните напътствия на известния актьор Ивайло Захариев и любезните инструктори от Boulderland мъжете на България трябваше да се катерят по стена.

Оказа се, че те не знаят какво е страх, не съществува бариера за възможностите им и винаги се справят в екстремни ситуации. Българските мъже се представиха блестящо и дори можеха спокойно да бъдат сравнени с главния герой от холивудската продукция "Катерачът" Гейб Уолкър, изигран по блестящ начин от Силвестър Сталоун.

Така с екстремното преживяване козметичната марка избра иновативен начин да представи пред медиите новия си продукт – Anti-Hair Fall, който е създаден да направи косата по-здрава и защитена от оредяване с напредване на възрастта, като същевременно премахва до 100% пърхота.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички